onsdag den 24. juli 2013

Grillede tomater med bruschetta

Denne opskrift er en nem forret eller lille ekstra ret til aftensmaden. Det er nemt at lave og kan sagtens laves i ovnenen indenfor. Men det bliver også super lækkert og er nemt at lave. Opskriften er fra min søster, hvilken bog aner jeg ikke. 

Grillede tomater med bruchetta, 4 pers.
1 italiensk brød
4 store modne tomater
½ tsk tørret merian
salt
sort peber
1 dl olivenolie
2 spsk rødvinseddike
1 tsk brun farin
1 fed hvidløg

Tomaterne vaskes og skæres i skriver, de placeres i et fad eller en foliebakke. Merian, olie, vineddike, brun farin, salt og peber rystes sammen i en meljævner. Denne blanding hælder over tomaterne. Tomaterne grilles over grillen i 25-30 min eller i ovnen i nogen lunde samme tidsrum. 
Brødet skæres i tykke skriver og herefter pensles de med en blanding af olivenolie og presset hvidløg. Disse grilles eller stilles i ovnen til de er gyldne. 
Når begge dele er færdige anrettes tomaterne på brødet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar