tirsdag den 18. juni 2013

Kanelkage med Kaffeglasur

Eller som den også kaldes: Kamelkage men Kaninglasur. Den er super hurtig og nem at lave og er rigtig god at tage med til mange mennesker. Den er god og svampet og har en lækker smag. Som lille var jeg ikke glad for kaffe, men denne kaffeglasur var et hit. Hvis man ikke er glad for kærnemælk, bare sådan at drikke. Lægger jeg i morgen en opskrift op på en rigtig god banankage, hvor man næsten kan få brugt resten af kærnemælken.
Kagen er uden æg, så kan spises af folk som er allergiske over for æg.

Kanelkage, 1 bradepande
500 g sukker
600 g mel
3 spsk kanel
7½ dl kærnemælk
3 tsk natron
175 g smeltet margarine eller smør

Alle ingredienserne blandes sammen i en skål. En bradepande fores med bagepapir og dejen hældes her i. Kagen bages ved 200 grader i 45-50 min.

Kaffeglasur
100 g margarine smeltet
500 g flourmelis
2 spsk kakao
4 tsk vanilie
4 spsk stærk kaffe


Gå i gang med glasuren når kagen er kølet af. 
Margarinen smeltes og kakao, vanilie og flourmelis tilsættes. Kaffen tilføjes lidt ad gangen til glasuren har en passende konsistens. Glasuren fordeles herefter ud over kagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar