Kokoskylling m. ris ala risotta, 1 person
1 kylling
1 håndfuld kokos
olie til stegning
1 lille løg
1 dl ris
2 dl vand
½ grøntsagsbollion
8 cherry tomater
en lille håndfuld basilikum
2 spsk parmesanost
salt og peber
Kyllingen skyllesog renses og derefter tørres før den rulles i kokos. Det ligner lidt at kyllingen er blevet rullet i fjer. Kyllingen steges på panden til den er nok.
Løget hakke fint og steget i olie i en gryde. Når løgene er blevet lidt gennemsigtige tilsættes risene og steges med et lille stykke tid. Herefter tilsættes vand og bollionterning. Risene koges i ca. 15-20 minutter til alt vandet er opsuget af risene. Cherry tomaterne skæres i kvarte og basilikummen hakkes groft. Cherry tomater, parmesanost og basilikum sættes til risene. Hold en lille smule af basilikummen tilbage til pynt. Smag til med salt og peber.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar