torsdag den 21. november 2013
Pasta med sauce af røde peberfrugter
Endnu en af de der hvad-har-vi-i-køleskabet måltider, som opstod ganske spontant. Inspirationen kommer nok fra min nye kogebog Sølvskeen, erhvervet til et kup af en pris, nemlig 100 kr. til BogForum i København. Det var super nemt, lækkert og består af ganske få ingredienser.
Peberfrugtsauce (2 personer)
3-4 røde snackpebre alt efter størrelse
4 fed hvidløg
1 løg
1 dl hvidvin
½ rød chili
salt og peber
½ dl olivenolie
Grøntsagerne hakkes, det behøver ikke være alt for fint, og svites i olie. Hæld hvidvinen ved og lad det koge indtil peberfrugterne er blevet bløde.
Overflyttes til en minihakker eller stavblendes sammen med ½ dl olivenolie.
Serves over pasta, her sammen med skiver af sprødstegt chorizo.
Etiketter:
Aftensmad,
Opskrifter,
Pasta,
Tilbehør,
Vegetar
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar