søndag den 10. marts 2013

Pasta med pizza


Jeg synes det er meget sjældent når jeg laver mad at det simpelthen ikke lykkedes overhovedet, men i går aftes lykkedes det mig faktisk at producere noget der ikke kan kategoriseres som andet end epic fail. Det skulle have været en deep pan pizza med svampe og chorizo, men blev en mærkelig klæg dejklump med noget ellers udemærket fyld. Så reddes hvad reddes kunne måtte jeg prøve at se hvad der ellers kunne gøres med det fyld. Det blev så til en markant mere vellykket pastaret.

Pastasovs (til 4 personer)
2 dåser hakkede tomater
2 små løg
5-6 fed hvidløg
1½ tsk. honning
1½ tsk. hvidvinseddike
200 g chorizo
300-400 g champignon eller andre svampe
Olivenolie
Chilisalt & peber
Revet ost

Hak løg og hvidløg og steg dem let i olivenolien. Skær svampene i mundrette stykker og skær din chorizo i bidder af ca. et par milimeters tykkelse. Begge dele svitses sammen med løgene. Hæld to dåser hakkede tomater ved, sammen med honning, hvidvinseddike, samt salt og peber. Har du ikke chilisalt så kan du også bare bruge almindelig salt. Lad det koge en 15-20 minutter indtil det er reduceret. Osten kan enten blandes i så den smelter ind i sovsen eller drysses over retten når den serveres.

Serveres med pasta og en salat. Vores var ret simpel og bestod primært af babysalatmix og pink lady æbler, for det var lige hvad køleskabet kunne byde på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar