mandag den 4. marts 2013

Salsakylling med grøn salat


Det er ikke opfindelsen af den dybe tallerken det her, men et godt gedigent måltid med god smag og som er nemt at lave. Som min gode veninde Yasmin udtrykte det så er den 'kæreste-sikret'. Kyllingen er bagt med et godt tykt lag salsa, og her kan man selvfølgelig vælge en salsa der har den styrke man synes bedst om. Personligt synes jeg at resultatet bliver bedst med Kania Salsa fra Lidl, da den er god spicy uden at blive overvældende stærk, men enhver salsa kan bruges. Til en god spicy kylling er det godt med en mere afdæmpet salat og der passer denne her grønne kombination rigtig godt til. 

Salsakylling (2 personer)
2 kyllingebryster
Salsa
Salt & peber
Revet rød cheddar

Kyllingebrysterne drysses med salt og peber og brunes let på panden. De overføres til et ildfast fad hvor de tildænges med salsa i rå mændger. På toppen drysses revet cheddar. Bages ved 190 grader i ca. 20 minutter eller indtil kyllingen er gennemstegt.

Grøn salat
1 romainesalat hoved, strimlet
1 avocado, i tern 
7 cm agurk, i tern
En håndfuld sugar snaps skåret i mundrette stykker

De hele rettes an på et fad eller i en skål. Allerbedst bliver salaten med et drys smulret feta på toppen, men det er ikke strengt nødvendigt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar